Mark Zuckerberg este din nou tatic!

Mark Zuckerberg este tatic pentru a doua oara, dupa ce sotia sa, Priscilla, a adus pe lume o fetita, care va purta numele de August. Micuta a venit pe lume fara niciun fel de problema, iar mamica se simte perfect dupa ce a nascut.

Cu ocazia importantului eveniment, fondatorul retelei de socializare Facebook a postat si un mesaj emotionant. ”Priscilla si eu suntem fericiti sa anuntam venirea pe lume a fetitei noastre August!”, a scris Mark Zuckerberg.

Seful Facebook i-a scris fiicei sale si o scrisoare.

”Draga August,

Bine ai venit in aceasta lume! Mama ta si eu suntem entuziasmati sa vedem cine o sa fii. Cand sora ta s-a nascut, am scris o scrisoare despre lumea in care speram ca ea sa creasca – o lume cu o educatie mai buna, mai putine boli, comunitati unite si o egalitate mai mare.

loading...
Am scris aceste randuri avand incredere in avansul tehnologic, sperand ca o generatia ta o sa duca o viata mult mai buna decat a noastra. Desi titlurile de stiri se focuseaza deseori pe ce este gresit, noi tot credem ca tendintele pozitive o sa castige. Suntem optimisti privind generatia ta si viitorul”, a scris Zuckerberg.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro