Nicoleta Luciu a ales familia si provincia, dar duce lipsa de job-uri si are probleme cu kilogramele

Nicoleta Luciu a ales familia si provincia, dar are probleme cu kilogramele si duce lipsa de job-uri. E fericita insa alaturi de cei patru copii ai sai.

A fost considerata mult timp una dintre cele mai sexy femei din Romania. Nicoleta Luciu a dominat topurile de specialitate, era chemata mai peste tot si avea bani cu gramada. Si-a pastrat aceeasi stralucire chiar si dupa ce a nascut, pentru prima oara. Atunci a reusit sa dea intr-un timp relativ scurt kilogramele luate in timpul sarcinii.

Doar ca, odata ce a devenit si mama de tripleti, prioritatile s-au schimbat total pentru ea. Nicoleta Luciu a ales familia si s-a mutat in provinicie, la Miercurea Ciuc. O perioada, brunetei devenita de putin timp roscata, i-a mers inca bine pe plan financiar, asta pentru ca a mai avut ceva contracte de onorat. De ceva timp insa, Nicoleta pare ca si-a pierdut… luciul.
loading...
Doamna Csergo a pierdut din nou lupta cu kilogramele si e destul de plinuta, potrivit apropiatilor. De ceva timp, speriata de faptul ca imbatraneste, aceasta a inceput si un tratament impotriva ridurilor, destul de costisitor, dat fiind faptul ca o singura injectie costa 250 de euro. Supriza insa! Nicoleta a reusit sa obtina un barter si sa scape astfel de aceste cheltuieli care i-ar fi subtiat conturile. Un lucru bun pentru fosta vedeta, dat fiind faptul ca in prezent aceasta este ocolita de organizatorii de evenimente si traieste mai mult din banii sotului, un cunoscut om de afaceri din Miercurea Ciuc. Singura sursa de venituri o constituie, in prezent, micile reclame pe care le face, pe blogul sau, unor diverse produse si firme.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro