VINCENZO, declaratii surprinzatoare despre ANTONIA!

Antonia si Vincenzo si-au unit destinele in anul 2011, insa dragostea lor nu a avut un final fericit. In ultimii ani, cei doi s-au tarat unul pe celalalt prin tribunale, in lupta pentru custodia fetitei, in timp ce, in plan personal, fiecare incerca sa isi refaca viata.

Fostul sot al Antoniei are numai cuvinte de lauda la adresa ei si recunoaste ca a fost cucerit de frumusetea ei.

,,Se intampla acum mai bine de sase ani. Ea era prietena cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, insa am fost cucerit de frumusetea ei. Pe atunci nu era cantareata, isi dorea sa ajunga. Imi arata diverse inregistrari cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut sa o ajut in cariera, dar a inceput colaborarea cu Tom Boxer si nu am fost de acord cu el. Nu pentru ca eram gelos, ci pentru ca nu mi se parea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasa, avea voce. Ii trebuia o intrare ca de nivelul ei. Antonia nu este materialista. Daca era nu se uita la Velea.’’, a declarat Vincenzo in urma cu ceva timp.

La un moment dat au existat zvonuri ca vedeta ar fi inceput relatia cu Velea inca de cand era casatorita cu italianul. ,,Nicidecum! Cand ea a inceput sa se vada cu Velea, noi nu mai eram impreuna de vreo 4-5 luni. Distanta a facut ca relatia noastra sa se raceasca. Ea nu m-a inselat, eu n-am inselat-o. Ba chiar, m-a sunat si m-a anuntat ca are o relatie cu baiatul ala. Velea nu are nici o vina. Iar cine a zis ca Antonia i-a spart casa, se pripeste. Poate nici relatia lui cu fosta sotie nu mai functiona’’, a mai spus barbatul.

loading...
Vincenzo si Alex Velea nu au nici o relatie: ,,Niciodata nu am discutat. Cand a venit in Italia a stat la hotel. Ce treaba am cu el? Din pacate, asa a fost sa fie ca eu sa fiu trecut drept tatal copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cat de curand. Actele depuse la notar expirasera, insa am refacut dosarul, astfel ca pe la jumatatea lunii februarie vom divorta aici, in tara. Am ajuns la o intelegere, iar fetita va ramane la mine, iar Antonia va putea veni sa o vada si sa o ia in Romania ori de cate ori va dori. Nu am pretentie la pensie alimentara pentru Maya. Fetita mea a inceput scoala, este clasa I, are un rost in Italia. Eu, alaturi de parintii mei si de sora mea, o cresc foarte frumos. Copilul nu a mai venit in Romania de vreo 3-4 ani, pentru ca Antonia nu avea timp de ea. In weekenduri mergea la concerte, iar in timpul saptamanii la studio si o lasa cu bona. N-am fost de acord asa’’.

Barbatul a mai marturisit ca ar fi exclusa vreo relatie amoroasa intre ei:,,Nu! Asa ceva este exclus. Am iubit-o, si acum mai tin la ea, dar nu. Este adevarat ca Antonia este o femeie perfecta. Este foarte frumoasa si, in plus, este mama copilului meu si asa va ramane pentru totdeauna. Sunt mandru de ea ca a reusit sa-si faca o familie, ca mai are doi copii, ca are o relatie serioasa si ca nu a insirat barbatii. Atunci, m-ar fi facut de rusine. Sa stii ca Antonia are un suflet foarte bun si a suferit in viata. Nu a avut o copilarie fericita’’.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro