Castiga o invitatie dubla la concertul Delia de la Hard Rock Cafe

Miercuri, pe 6 septembrie, te asteptam la un nou concert cu DELIA in cadrul unui show LIVE de exceptie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese in fata scenei pe ringul de dans !

Daca ai calatorit „Pe aripi de vant” si ai fredonat „Da, mama” sau „1234 Unde Dragoste Nu E” si ai aflat „Cine m-a facut om mare”, te invitam pe 6 septembrie la Hard Rock Cafe! DELIA te asteapta la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar si cu melodii din repertoriul international! DELIA va fi insotita de trupa sa de acompaniament si va pune in scena un spectacol vibrant, in care pofta de dans va fi cu siguranta molipsitoare.

DELIA a patruns pe scena muzicala din Romania la sfarsitul anilor `90, ca parte a duetului de mare succes N & D si de peste 15 ani se mentine in atentia publicului, printr-o cariera solo remarcabila.

Cameleonica solista reuseste sa se reinventeze in mod constant si sa incante publicul prin aparitii spectaculoase, prezenta scenica debordanta si piese pe masura. Daca super hitul „Pe aripi de vant” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizari pe You Tube, piese precum „Da, mama,”, „1234” sau „Ce are ea” au adus-o, din nou, in fruntea topurilor de specialitate si in randul celor mai difuzati artisti pe statiile radio & tv cu profil muzical.

loading...
Invitat special in deschiderea acestui show este SAVE – un artist/autor cu un aer fresh, un tanar foarte creativ a carui voce iti ramane in cap, aduce un suflu original si diferit de ceea ce ati auzit pana acum.

Stare, Atitudine, Voce, Emotie ( SAVE )

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • Cu loc la masa in sala: 110 lei (numar limitat de bilete)
  • Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Castigatorul biletului dublu este Jantea Alexandra. Felicitari! Stai aproape pentru ca urmeaza si alte concursuri tari

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

12 comments

  1. Piesa mea preferata de la Delia este”Cine m-a facut om mare”

  2. „Ramai cu Ma-ta”

  3. imi place dale

  4. imi plac toate piesele ei

  5. Imi place piesa cu the motans „Weekend”

  6. Ce are ea

  7. Cine m-a facut om mare!

  8. Pe aripi de vant.

  9. Cine m-a facut om mare!

  10. Hai ramai cu ma ta!

Lasă un răspuns