Castiga o invitatie dubla la concertul INNA de la Hard Rock Cafe

INNA revine pe scena de la Hard Rock Cafe pe 21 septembrie intr-un show live, full band, in care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri in intreaga lume.

„Hot”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „Gimme Gimme”, dar si cel mai recent single „Ruleta”, precum si „Striga” sau „P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenti la eveniment. INNA va avea si invitati speciali. In deschiderea concertului, vor canta cei noua copii din echipa INNEI din primul sezon de la Vocea Romaniei Junior piesa pe care au lansat-o imediat dupa incheierea concursului.

Alexia, Andreea, Andrei, Astrid, Eva, George, Sonia, Stefan si Voicu vor interpreta piesa „Kids in Town”, lansata cu videoclip oficial.

In plus, INNA le va avea alaturi pe Lori Ciobotaru, co-antrenorul ei de la Vocea Romaniei si parte din proiectul Global Records – GGirls si pe ANTONIA, pentru prima data pe scena de la Hard Rock Cafe.

loading...
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
– Cu loc la masa in sala: 110 lei (numar limitat de bilete)
– Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vrei sa castigi un bilet dublu la concertul de pe 21 septembrie? Tot ce trebuie sa faci este sa comentezi mai jos cu piesa preferata de la INNA si SHARE pe profilul de Facebook. (postarea trebuie sa fie pe public pentru a putea extrage castigatorul). Extragerea se face cu website-ul random.org pe data de 20 septembrie. Succes!

UPDATE! Castigatorul este Thea Gavril! Felicitari!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

4 comments

  1. imi place summer in december

  2. „Cum ar fi” este melodia mea preferata

Lasă un răspuns