Ce nu face Andreea Mantea de dragul fiului ei?

Andreea Mantea a avut o vara plina de peripetii. Frumoasa vedeta a fost in mai multe vacante alaturi de fiul ei si s-a distrat copios urmarindu-l pe cel mic ja joaca.

Prezentatoarea emisiunii WOWbiz recunoaste insa ca au existat si momente cand a stat cu sufletul la gura. David, fiul ei, adora sa se balaceasca, dar cel mai mult ii place sa se arunce in piscina. Si nu la cele pentru copii, ci chiar la cele pentru adulti, unde trebuie sa stii sa inoti.

Ei bine, lesne de inteles ca baietelul nu are inca aceasta abilitate si mama lui i-a explicat de nenumarate ori ca nici ea nu o are. Dar cum mostenitorul Andreei are o personalitate foarte puternica si este greu de induplecat, vedeta Kanal D s-a apucat de cursuri de inot ca sa nu-i mai fie teama cand baietelui ei ii spune ca vrea sa „plonjeze” in apa.
loading...
„El tot vedea copiii ca se aruncau in apa si i-am explicat ca mama lui nu stie sa inoate, ca nu are cum sa-l prinda. I-am zis sa nu se arunce ca ramane acolo, pe fundul piscinei. Mi-am spus ca trebuie sa fiu dramatica pana la final. Pana la urma a inteles si nu s-a mai aruncat. El nici nu vrea la piscinutele pentru copii. Zice ca sunt de bebe, el vrea la cele pentru oameni mari. I-am spus „Omule, nu stiu sa inot”. A, si inca ceva. Vreau sa va anunt ca m-am apucat de cursuri de inot. Invat sa inot pe bune, pentru baietelul meu”, a povestit Andreea.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro