Alexandra Stan s-a mutat de o luna in Los Angeles

Alexandra Stan si-a facut bagajele pe 20 septembrie si a plecat din Romania pentru o noua provocare pe continentul american, in Los Angeles.

Desi initial si-a propus sa locuiasca doar 3 luni in America, se pare ca perioada se prelungeste, mai ales ca sesiunile de studio s-au intetit, iar noile creatii muzicale abia asteapta sa ajunga la urechile fanilor.

„Imi place sa ies din zona mea de confort si sa fiu intr-o continua evolutie. In Los Angeles sunt foarte multi producatori talentati, iar „Orasul Ingerilor” este de asemenea si orasul cu cele mai mari studiouri de creatie. Nu m-am mutat definitiv din Romania, dar pentru o perioada voi vorbi mai mult engleza J”, spune Alexandra.
loading...
Cu toate ca acum „acasa” inseamna o casa pe plaja cu geamuri mari prin care poate fi admirat Oceanul Pacific, Alexandra Stan nu-si neglijeaza cariera internationala, ba mai mult, in weekend, artista a zburat pana in Tokyo, unde o sa filmeze un nou videoclip, iar mai apoi ajunge in Turcia pentru a sustine un concert.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro