Decizia luata de Adelina Pestritu!

Adelina tanjeste dupa o vacanta americana si, din cate se pare, ea va si pleca in curand in aceasta parte a lumii, in ciuda faptului ca, in Miami, locul ei de suflet, recent, uraganul Irma a facut ravagii!

La inceputul anului, Adelina Pestritu a fost in SUA si, de atunci, tot isi doreste sa se intoarca acolo! Din pacate, pana acum, nu a reusit!

“Voi pleca in vacanta in America! Planuiesc acest lucru de cand m-am intors de acolo, inca din februarie! Am fost in Miami, chiar de ziua mea si, de atunci, tot ma gandesc sa ajung in State!

M-am dus prin Milano, prin Cipru…am tot schimbat destinatia, dar SUA ramane in top-ul preferintelor, pe locul intai in lista mea, si curand, cred ca o sa-mi fac curaj si o sa-mi iau zborul! Nu imi este teama de ce s-a intamplat recent, acolo, din cauza calamitatilor, pentru ca stiu ca Dumnezeu ma protejeaza, asa cum de altfel, s-a intamplat si cu cei care au supravietuit uraganului Irma! Am fost, sincer, foarte speriata atunci pentru prietenii mei care locuiesc in zona, fiindca am foarte multi, mai ales in Miami! I-am sunat instant cand am aflat desprea aceasta nenororocire. Din fericire, nimeni nu a patit nimic, insa lucrurile acestea se intampla si cu natura nu te joci”, a declarat Adelina

loading...
Frumoasa femeie a si dezvaluit cine o va insoti in America peste putin timp. “Ma voi duce in Miami sau in Vegas, depinde daca vreau sa fac plaja sau sa vreau sa joc la casino! Glumesc, nu am viciul acesta in sange! Voi merge acolo insotita de prieteni, fiindca asa obisnuiesc sa fac in ultima perioada! Suntem o gasca de noua oameni si ne distram foarte tare impreuna, ne facem tot timpul farse, ne punem gem in pantofi, ne trezim in sperieturi grave, ne punem sare in cafea, in tot felul! Tot timpul ne gandim la ce am putea sa facem traznit celorlalti! E funny! Abia astept sa plecam”, a conchis vedeta!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro