Gestul lui Gerard Pique, dupa ce presa spaniola a anuntat ca se desparte de Shakira!

In ultima luna, s-a tot zvonit ca Gerard Pique si Shakira s-au despartit. „Barfa” a fost lansata de presa spaniola, care a tot insistat ca artista i-ar fi dat papucii fotbalistului de la FC Barcelona, alaturi de care are doi copii, pe Milan si Sasha.

Desi tabloidele spaniole s-au intrecut in exclusivitati legate de presupusa despartire dintre Gerard Pique si Shakira, cei doi si-au pastrat tacerea. Asta a alimentat si mai mult zvonurile despre separare, pana cand fotbalistul s-a hotartt sa „sparga gheata”.

In timp ce toata lumea vorbeste despre despartirea lor, Gerard Pique si Shakira isi vad linistiti de treaba…impreuna! Chiar daca Pique a incercat de mai multe ori sa nege, prin intermediul unor fotografii cu familia postate pe retelele de socializare, fanii nu l-au crezut si l-au acuzat ca incearca sa traga de timp, postand poze mai vechi cu el si cu Shakira. Nimic nu mai parea sa-i convinga pe fanii cuplului ca nu se pune proble de despartire.
loading...
Ca sa-si dovedeasca devotamentul fata de ea, fotbalistul s-a filmat in timp ce o asista pe Shakira la repetitii si a postat filmuletul pe Instagram, ca sa le inchida gura celor care au crezut barfele legate de el si partenera lui de viata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro