Iata dovada ca Lavinia Pirva a devenit nevasta lui Stefan Banica!

Dupa mai multi ani de cand formeaza un cuplu, Lavinia Pirva a devenit sotia lui Stefan Banica. Totul s-a intamplat in mare secret, asa cum ne-a obsinuit artistul pana acum.

Stefan Banica si Lavinia Pirva s-au casatorit in Bulgaria, mai exact la Balcic, localitate in apropierea granitei cu tara noastra. Se pare ca evenimentul, care a avut loc in urma cu cateva saptamani, a fost unul restrans, la care au participat doar apropiatii.

Vinerea trecuta, Lavinia a fost prezenta la lansarea celui mai recent album al lui Stefan Banica. Eleganta si vesela, Lavinia purta pe inelarul mainii stangi “semnul” casatoriei: un inel de logodna si o verigheta eleganta. Doar ca atunci cand a dat interviuri, cantareata a incercat de fiecare data sa nu-si expuna bijuteriile de pe degetul inelar si asta, probabil, pentru a nu i se pune intrebari incomode.

Se stie ca Stefan Banica a fost in toti acesti ani extrem de strict in ceea ce priveste informatiile pe care Lavinia a putut sa le dea presei despre relatia lor.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro