Loredana Chivu s-a impacat iar cu iubitul ei!

Loredana Chivu traieste o poveste de dragoste cu nabadai langa iubitul ei, Mihai. Cei doi cand se despart, cand se impaca, cand sufera, cand zambesc, incat nici ei nu mai stiu ce e cu iubirea lor.

Zilele trecute, blondina ii spusese din nou “adio” iubitului, ba mai mult parea hotarata sa nu se mai impace cu el. Dupa cateva ore de plans, suferinta si nesomn, manechinul s-a intors in bratele lui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Prietenele Loredanei s-au obisnuit insa cu aceste impacari si despartiri, insa nu prea inteleg cum reuseste iubitul sa o faca sa-l ierte mereu.
loading...
“Loredana si iubitul ei se despart dimineata si seara sunt impacati. Ei asa sunt de ani buni. Nu mai e o noutate. Cand spune ca e iar singura, ne gandim pana cand singura, pana peste vreo cateva ore. E pacat de ea, ca se consuma mult atunci cand se desparte de el, cand se cearta. Ea mereu il iarta, e tare buna la suflet, dar nu stiu pana cand va mai putea face asta. Cate mesaje siropoase si scuze sa-i ceara, si cate buchete de flori sa-i duca… la un moment dat se va satura si de astea. Ea isi doreste o relatie serioasa, stabila, sa se inteleaga cu omul de langa ea. Pacat ca se tot cearta si se impaca de nenumarate ori, in loc sa-si traiasca povestea de dragoste”, sustin surse din anturajul Loredanei Chivu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro