Cum a devenit castigatorul de la „Chefi la cutite” sarea si piperul show-ului

Azi, 28 noiembrie, se termina cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chef la cutite”, de la Antena 1, iar Click! a scris deja despre cel mai bun concurent, cel care a fost desemnat castigatorul. Click! iti spune care a fost evolutia lui in show si cu ce i-a cucerit pe cei trei chefi pretentiosi!

Olteanu Andrei Cristian (26 de ani) este originar din Tecuci, dar locuieste in Bucuresti. A fost unul dintre cei mai nonconformisti concurenti ai emisiunii “Chefi la cutite” si i-a cucerit inca de la debut pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu. Atunci cand s-a prezentat la preselectie le-a gatit muschiulet de vita pe pat de ciuperci brune cu un sos de piper verde si un piure de morcovi cu creveti.

I-a dat gata pe jurati, a obtinut trei cutite si a luat sortul. Apoi, la fiecare preselectie a trecut mai departe si a fost un bun camarad in echipa lui Bontea. Concurentul cu dreduri si tatuaje, desi este uneori aiurit, a reusit sa-si faca prieteni foarte buni in randul colegilor, fiind coniderat unul dintre cei mai carismatici concurenti.
loading...
Iar Chef Sorin Bontea, din echipa caruia a facut parte in acest sezon, l-a indragit din prima. “Olteanu a dat dovada de indemanare si de imaginatie de-a lungul intregului sezon, de la primele probe contra cronometru, pana la finalul concursului. Andrei i-a cucerit nu numai pe chefi, dar si pe telespectatorii care i-au admirat munca si preparatele realizate de-a lungul filmarilor”, ne-au spus surse de pe platouriler de filmare.

In aceasta seara, show-ul va incepe la ora 20.00, iar fiecare dintre cei trei chefi are cate doi bucatari in finala. Catalin Scarlatescu va continua lupta alaturi de Florin Lazar si Bad Angie Dumitrescu. La bancul de lucru al lui Sorin Bontea au ramas Andrei Olteanu si Cosmin Ailinca, iar echipa lui Florin Dumitrescu e format din Silvian Haraiala si Mihai Necula. Cei trei concurenti care vor deveni finalisti vor fi nevoiti sa pregateasca un meniu complet, cu starter, main course si desert.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro