Adriana Bahmuteanu ii da lovitura de gratie lui Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu este in culmea fericirii dupa ce a castigat in instanta procesul cu fostul sau sot, Silviu Prigoana, referitor la cei doi baieti ai lor.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu, care de-a lungul vremii si-a facut numeroase operatii estetice, radiaza.Vedeta a castigat in instanta procesul pe care il avea cu fostul sau partener de viata, omul de afaceri Silviu Prigoana. Adriana bahmuteanu si Silviu Prigoana se judecau in privinta scolii la care ar trebui sa mearga cei doi baieti ai lor, Eduard si Maximus.

Pe langa faptul ca vedeta este extrem de bucuroasa ca a castigat procesul, ea a facut publica si suma pe care omul de afaceri o dadea ca pensie alimentara pentru cei doi copii.

„Am castigat!!! Definitiv si irevocabil!!! In sfarsit, dragii mei, dupa aproape doi ani de procese, instanta a decis ca ambii mei copii sa studieze la scoala de stat, Scoala Gimnaziala 150 din Bucuresti, institutie de top aflata in primele zece scoli din tara, cu rezultate remarcabile la Olimpiade si concursurile scolare si nu la o scoala privata, asa cum si-ar fi dorit fostul meu sot, care insa nu a demonstrat instantelor prin care ne-a tot tarait, atatp e mine, cat si pe copii si ca este dispus sa si plateasca!!!

loading...
Mai mult, a sustinut in permanenta in fata judecatorilor ca nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentara de tot rasul, de vreo 800 de lei pe luna ambilor), dar a pretins ca scoala respectiva ii poate primi pe… gratis!!! Cu un fel de bursa daca au doar note mari….pe bune???

Phii….cine sa creada asa ceva???? Ii multumesc pentru sustinere si profesionalism doamnei avocat DE TOP din Baroul Bucuresti, care ne-a sustinut cauza cu tot sufletul, in interesul si de dragul copiilor pe care stiu ca ii iubeste!!! Ionela, sunt convinsa ca vor deveni studenti eminenti si adulti de succes, cu ajutorul tau si al cadrelor didactice carora le multumesc pentru suport!!! Ura!!! Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!”, a spus Adriana Bahmuteanu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro