Andreea Esca, mesaj de 1 Decembrie

Andreea Esca le-a transmis romanilor de pretutindeni un „la multi ani”, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Azi este si ziua PRO TV-ului, astfel ca stirista va purta in aceasta zi celebru sacou rosu, pe care l-a purtat acum 22 de ani la prima emisiune a postului, dar si ie.

Stirista preferata a romanilor a marturisit ca s-a gandit ca va avea sfarsitul regretatei Stela Popescu, care a fost in fata publicului pana in ultimele ore din viata sa.

„De 1 decembrie ma gandesc la mine si la tara asta mai mult ca niciodata. Nu vreau sa sune deloc patetic sau egoist, dar chiar asa e. Revad imaginea cu “Buna seara, Romania, buna seara, Bucuresti” si realizez cum trece vremea. Cred ca-mi sta mai bine bruneta, dar pentru ca sunt singura care crede asta, raman blonda. Iar de curand am ajuns la concluzia ca voi avea sfarsitul Stelei Popescu. Nici asta nu vreau sa sune ciudat, dar nu pot sa nu recunosc, caci mi-a trecut prin minte. De ce? Pentru ca, asemenea ei, fac ce-mi place, dar imi plac mult prea multe. Tot ca ea, fac si lucruri care nu imi plac foarte mult, dar le fac pentru ca imi plac oamenii care ma roaga sa-i ajut, sau, in orice caz, ceva acolo tot imi place. Apoi sunt indragostita iremediabil de lumea mea mica si de satisfactiile emotionale pe care mi le aduce, si nu cred ca voi fi in stare sa decid sa evadez din ea, la odihna. Pentru ca banuiesc ca nu imi place prea tare odihna, desi corpului meu poate i-ar surade varianta. Ca si Stela, ador sa rad si sa-i fac si pe altii sa rada. Stiu, exista insa varianta sa nu apuc si cei 80 de ani ai Doamnei Popescu. Dar i-am anuntat de pe acum pe colegii mei, ca in cazul in care imi supravietuiesc, sa pregateasca un reportaj frumos, si in niciun caz sa nu invinovateasca pe nimeni pentru burnout-ul meu”, a scris Andreea Esca, pe alistmagazine.ro.
loading...
De asemenea, stirista a vorbit si despre faptul ca i-au plecat multi prieteni din tara si despre cum romanii si-au pierdut speranta in ei insisi: „Fosta mea colega de scoala generala, care e profesoara de sport, imi zice ca elevii nu mai au niciun fel de respect pentru educatori, iar elevii se plang ca profesorii nu-i mai inspira, majoritatea prietenilor mei pleaca din tara si la 40-50 de ani, iar romanii nu mai au incredere in nimeni si in nimic. Oare am sperat prea mult ? Sau am gresit undeva? Nu stiu, dar nu o sa abandonez. O sa fac cate ceva care sa schimbe macar un destin, o viata, un drum, o casa.
O sa fiu fericita in continuare ca am facut macar un om sa zambeasca, sa aleaga ceva bun, sa continue o traditie, sa ajute un vecin, sa iubeasca un alt om, sa reziste pentru cauza im care crede, sa aiba curaj sa-si spuna parerea, sa restaureze o casa, sa arunce mizeria la cos, sa aiba cuvant, sa creada in visuri nebunesti, sa descopere ceva, sa iubeasca tara asta, asa ciudata cum e ea. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro