Clipe grele pentru Lora

Lora a trecut prin momente cumplite in urma multi ani, atunci cand si-a pierdut tatal.

Tatal artistei a murit in urma unui accident si nu a aflat detalii mult timp despre decesul lui, pentru ca mama ei a vrut sa o protejeze.

„La patru ani a murit tatal meu intr-un accident. Nu mi s-au spus niciodata foarte multe si la inmormantarea lui a venit foarta multa lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram trista in poze”, a spus Lora intr-o emisiune TV.

In plus, vedeta a trecut prin clipe grele si inainte sa filmeze primul ei videoclip, deoarece a aflat ca bunica ei a murit.

loading...
„Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea si-a dorit foarte mult ca eu sa devin artista si mereu imi spunea ca sunt foarte buna. Mama isi dorea sa fiu medic sau avocat. Imi spunea ca as fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica. Atunci cand am inregistrat primul videoclip din cariera solo si, inainte sa filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu sa-mi spuna ca a murit bunica mea. A fost un moment foarte greu, dar am stiut ca de acolo de unde se va duce ea ma va ajuta sa am o cariera frumoasa. Dupa ce am filmat videoclipul am fost la Vaslui”, a povestit artista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro