Gerard Pique rupe tacerea despre relatia cu Shakira

Dupa ce au aparut numeroase zvonuri privind o ruptura intre Shakira si Gerard Pique, fotbalistul a surprins inca o data, intrucat a vorbit despre cum a intalnit-o pe celebra artista si cum a reusit sa o cucereasca.

„Am cunoscut-o la Madrid in 2010. Ea filma videoclipul la Waka, Waka, imnul Cupei Mondiale din acel an. Mi-am facut curaj si i-am cerut numarul de telefon.”, a declarat sportivul, conform The Sun.

Desi multi dintre fani stiau aceasta poveste, mai ales ca si cantareata oferise amanunte cu privire la acest subiect, Pique a facut niste marturisiri inedite.

„I-am dat un mesaj si am intrebat-o cum e vremea. […] Ea mi-a scris o intreaga poveste, despre cum se schimba temperatura in timpul zilei si m-a impresionat.”, a mai adaugat Pique.

loading...
Mai mult de atat, sportivul a mai dezvaluit ca afectiunea lui pentru Shakira i-a servit drept motivatie si pe plan profesional: „Nu puteam sa ne vedem decat intr-un singur mod: daca Spania ajungea in finala, pentru ca ea canta la festivitatea de inchidere. I-am spus ca o sa ajung in finala doar ca sa am sansa sa o vad. Si restul e istorie.”

Shakira si Gerard Pique formeaza un cuplu de sapte ani si au impreuna doi copii: Milan (4 ani) si Sasha (2 ani).

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro