Victor Slav dezvaluie la ce era atent, atunci cand cunoastea o femeie

Desemnat zilele trecute “Cea mai atragatoare vedeta masculina” din showbiz-ul autohton, Victor Slav ne-a dezvaluit secretele sale in arta de a cunoaste o femeie dintr-o singura privire.

Devenit in urma cu mai bine de un an tatic pentru prima oara in viata sa, dupa ce Bianca Dragusanu i-a daruit o fetita minunata, Victor Slav si-a intemeiat o familie si s-a facut baiat de casa. In trecut insa, prezentatorul emisiunii WOWbiz era expert in arta descifrarii femeilor.

Vedeta tv avea calitatea de a-si face o parere, in doar cateva secunde, despre o persoana de sex faminin care abia ii fusese prezentata. Tactica sa ar putea sa fie folositoare atat persoanelor de sex masculin, cat si fetelor, care vor sa faca o impresie foarte buna chiar de la prima intalnire.
loading...
“Ma uit la fata, la ochi in primul rand. In primul si in primul rand, la ochi si apoi, bineinteles, la tot pachetul ca trebuie sa recunoastem. Apoi, la maini, intr-adevar, si la picioare. Bine, daca purta sandale (n.r.: la pedichiura) ca daca era incaltata cu pantofi… Deci la ochi, la maini, la picioare si apoi la tot pachetul”, a declarat Victor Slav

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro