Zi plina de emotii pentru Andreea Marin!

Este o zi importanta pentru Andreea Marin! Fiica vedetei implineste 10 ani, iar ea i-a pregatit o zi de nastere cu totul si cu totul speciala. Unele dintre surprizele facute Violetei le-a impartasit fanilor, care au felicitat-o pe frumoasa adolescenta.

In urma cu 10 ani, Andreea Marin a devenit mamica. Amintirile de pe vremea cand Violeta era un bebelus au napadit-o si au facut-o pe „zana surprizelor” sa faca publica o poza de album cu fiica pe care o are cu Stefan Banica Junior. In imagine, vedeta poarta un outfit roz, cu maneci largi, iar fetita ei, o rochie alba de printesa. Fotografia de colectie a fost insotita de un mesaj emotionant.

„10 ani de iubire fara limite…”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Instagram.

„Ce poza dulce! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea. La muuulti ani”, „Violeta, sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai frumos si mai bun in viata!”, „Atat de repede au trecut anii” sunt trei dintre comentariile lasate de fanii vedetei.

loading...
In prezent, fosta prezentatoare TV traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro