Adina Butar, ceruta de sotie de Markus Schulz, chiar de Anul Nou

Dupa o relatie de 5 ani, iata ca Adina Butar a fost, in sfarsit, ceruta de sotie de iubitul ei, Markus Schulz. Dj-ul numarul 1 al Americii i-a pregatit surpriza vietii ei, chiar din vara anului trecut, complotand cu familia artistei.

Fericitul moment s-a desfasurat in Los Angeles, chiar pe scena, in noaptea dintre ani, unde, alaturi de mii de fani, dj-ul a ingenunchiat in fata iubitei lui, oferindu-i inelul de logodna. Nunta si-o vor face in 2019, intr-un cadru intim, la Ibiza, alaturi de familie si prieteni apropriati.

„Inca din luna august, Markus planuise cererea in casatorie, cu parintii mei si ai lui, insa eu nu am stiut sau banuit ceva. A fost o adevarata surpriza, chiar socanta as putea spune, pentru ca totul s-a intamplat in timpul show-ului din Los Angeles, de Anul Nou. Inainte de ultima piesa, sunetul s-a intrerupt, iar Markus mi-a spus ca sunt probleme tehnice, dar eu sa vorbesc cu publicul, pana se rezolva situatia.
loading...
Apoi, dintr-o data, a inceput „Destiny”, melodie cu versuri scrise de el, pentru noi doi, iar in fata a mii de fani a ingenunchiat in fata mea, timp in care, pe plasme, rula textul ‘Adina, vrei sa fii sotia mea?’. In acel moment, parca nu mai vedeam sau auzeam ceva…eram si inca sunt emotionata. A fost, pe departe, cea mai frumoasa surpriza din viata mea. Am hotarat ca nunta sa aiba loc in 2019, la Ibiza, intr-un resort de acolo, in aer liber, alaturi de familie si cativa prieteni apropriati.”, a declarat Adina Butar.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro