Am aflat ce operatii secrete si-a facut Cristina Spatar!

Cristina Spatar reuseste sa tina pasul cu manechinele in varsta de 20 de ani, desi are 45. Cantareata are o silueta de invidiat, iar riduri aproape deloc. Artista e clienta fidela a cabinetelor esteticienilor.

Cristina Spatar e admirata pentru felul in care se mentine la aproape 50 de ani. Artista are insa mare grija de silueta ei, are o alimentatie sanatoasa, face sport aproape zilnic, merge la saloane unde face masaje si tratamente diferite, dar frecventeaza si cabinetele medicilor esteticieni.

De-a lungul anilor, Cristina si-a facut mai multe interventii estetice ca sa scape de anumite complexe sau pentru ca rezultatul nu l-a putut obtine doar cu dieta si sport. Anul trecut, vedeta a mai bifat doua operatii “secrete”, conform apropiatilor din anturajul sau.
loading...
Artista si-ar fi facut liposuctie in zona taliei si ridicare de posterior, insa fara implant.

“Cristina e de admirat la cum arata la varsta ei. Ba chiar arata mai bine decat unele femei cu varste mai mici, 30-35 de ani. Ea nu ascunde faptul ca merge la esteticieni. Pentru a se simti bine in pielea ei e normal sa faca tot ce e necesar. Face si sport, insa in anumite zone nu se duce grasimea asa cum iti doresti sau de la o varsta nu se mai duce decat cu ajutorul cutitului.

Ea a facut o liposuctie, a scos grasimea de pe unde n-a reusit sa o dea jos cu sportul si si-a ridicat putin si posteriorul. Nu si-a bagat implant, silicon. Ea a slabit foarte mult in perioada in care statea rau la capitolul sentimental, se consumase mult, si nu mai avea nici fund in pantaloni. Apoi a mai luat cateva kilograme in greutate si a inceput sa arate bine. Posteriorul si-l lucreaza si acum la sala de fitness, ca sa-l faca si mai bombat”, sustin surse din anturajul vedetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro