CONCURS! Castiga un vinyl „Everyday Is Christmas” de la SIA

Avem un nou concurs impreuna cu prietenii de la Warner Music Romania, am pregatit pentru voi un super-vinyl „Everyday Is Christmas” semnat SIA!

Sia a lansat in noiembrie 2017 primul ei album de Craciun, „Everyday is Christmas”, in colaborare cu Monkey Puzzle/Atlantic Records. Single-ul principal de pe album, „Santa’s Coming For Us”, a primit numeroase critici pozitive de la PopSugar, Entertainment Weekly sau Billboard, imediat dupa lansare. In plus, piesa a fost numarul 1 in Holiday Radio si a ajuns in primele zece piese din topul melodiilor de Craciun al celor de la Billboard. „Santa’s Coming For Us” este urmat de alte melodii vesele precum „Candy Cane Lane”, „Ho Ho Ho” si „Puppies are Forever”, dar si balade: „Underneath the Christmas Lights”, „Snowman” si „Snowflake”.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga vinyl-ul si download card-ul digital „Everyday Is Christmas”? Urmareste pasii de mai jos si fii tu fericitul castigator!
1. Asigura-te ca esti prietenul nostru pe Facebook. (Like la pagina Yabbmusic aici si la pagina Warner Music Romania aici)
2. Lasa un comentariu mai jos cu hashtag-ul #Yabbmusic .
3. Distribuie pe profilul tau acest concurs pentru a afla si prietenii tai de el! (Pentru a putea fi valid acest pas asigura-te ca postarea ta este pe “public”)


Concursul se incheie pe data de 21 ianuarie iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe random.org. Succes!
Castigatorul concursului este Marius Parjol! Felicitari!!! Verifica casuta de e-mail.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

7 comments

  1. @yabbmusic

  2. #yabbmusic

Lasă un răspuns