Anda Adam, primele semne bune dupa operatie.

La 14 zile de cand a suferit o interventie deosebit de dificila, la picior, Anda Adam da primele semne bune dupa operatie.

Iese soarele pe strada artistei Anda Adam. La aproape 3 saptamani de cand s-a internat in spital si a suferit o interventie chirurgicala, la menisc, la piciorul pe care l-a accidentat la Exatlon, Anda Adam da primele semne bune dupa operatie.

Ieri, marti 20 februarie, fosta concurenta de la Exatlon a reusit sa fandeze piciorul asa cum nu a mai facut-o de foarte mult timp, fara sa o doara.

Miscarea, pe care artista nu reusea sa o faca din cauza durerilor, este considerata un pas foarte important in procesul vindecarii si recuperarii sale post-operatorii, un semn bun asteptat de foarte mult timp.

loading...
Anda Adam da primele semne bune dupa operatie. Ce spune sotul artistei
“Anda este mai binisor. Inca nu calca pe picior, dar se simte mai bine. A inceput sa flexeze piciorul mai mult. Acum, asteptam sa vedem ce va fi cand o sa ii scoata atelele.

Nu stim cand se va intampla acest lucru, probabil zilele acestea. Dupa asta, urmatorul pas este renuntarea la o carja si folosirea uneia singure. Avem de lucru, dar uite ca apar si semnele bune”, a declarat Sorin Andrei, sotul Andei Adam, incantat si el de primele semne bune de dupa operatie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro