Clipe grele pentru Monica Gabor!

Monica si Ramona Gabor trec prin clipe grele, astazi, deoarece regretata lor mama ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani.

Monica Gabor a postat doua mesaje dureroase pe o retea de socializare.

„2013: cel mai trist an al vietilor noastre. Astazi, ar fi trebuit sa celebram a 57-a ta zi de nastere, dar, in loc de asta, inimile noastre sunt pline de durere si rugaciune. Nu vei fi niciodata uitata, iubita noastra mama. Pretuiti-va parintii cat timp inca puteti. Odata ce mor, nu mai este nimic ce puteti schimba,” a scris Monica Gabor pe Instagram.
loading...
„Azi mamica noastra ar fi implinit 57 de ani, daca nu s-ar fi intamplat cel mai ingrozitor lucru din viata noastra. In loc sa o sarbatorim, putem doar sa ne rugam sa fie primita la Domnul cat mai curand. O mama cum eu niciodata nu voi reusi sa fiu, o bunica minunata, o fiinta care iti aducea binecuvantare cu un simplu zambet si o vorba buna. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, cei care am avut sansa sa te iubim cat erai pe pamant, nu te vom uita niciodata. Te vom iubi mereu. Inca ceva…timpul nu inchide ranile pe care le-ai lasat fara sa vrei in inimile noastre, in cazul meu, an de an, ele se adancesc”, a scris ea pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro