MIHAELA RADULESCU, DESPRE CASATORIA CU FELIX BAUMGARTNER

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner formeaza un cuplu din 2014, sunt foarte fericiti impreuna, asta desi au o relatie la distanta. Diva traieste la Monaco cu fiul ei, iar parasutistul austriac are o casa in Elvetia.

Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre casatoria cu cel care ii este alaturi de patru ani. Mihaela Radulescu a sustinut ca nu-si doreste sa ajunga din nou in fata altarului si ca relatia din prezent pe care o are cu Felix Baumgartner este perfecta, motiv pentru care nu vrea sa schimbe nimic.

“Nu exista relatia perfecta, exista relatia care te face fericit sau nu. Da, exista certuri, n-am fi oameni daca nu ne-am certa. Eu n-am fost niciodata vreo isterica si n-am avut barbati care sa fie ata. Despre casatorie? Daca luam presa pe care n-o mai citesc de o suta de ani… Mi se pare o tampenie. Poate e ofertant sa scrii despre o relatie atipica asa cum e a mea. N-am nimic impotriva unei casatorii, Doamne fereste, dar mie nu-mi trebuie. Noi nu credem in acte, noi avem o relatie libera, deschisa. Traim in doua tari diferite, dar ne iubim foarte mult”, a spus Mihaela Radulescu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro