Un artist celebru s-a stins din viata!

Un celebru interpret de muzica populara din Roman, judetul Neamt, s-a stins din viata in conditii suspecte, dupa ce a ajuns cu ambulanta de doua ori la Urgente, in mai putin de 12 ore.

Nelu Sarbu, un celebru interpret de muzica populara, a murit duminica dimineata, dupa ce sambata, 27 ianuarie, barbatul a fost transportat de doua ori de Ambulanta la centrul de primire urgente de la Spitalul Municipal Roman. In ambele cazuri, medicii nu au considerat necesara internarea cantaretului si l-au trimis acasa.

„Pe 27.01.2018, dimineata, mama a chemat Ambulanta. Tata acuza umflaturi, transpiratie si tuse. A venit un echipaj si i-a preluat pe amandoi la spital cu viroza. In spital i-au facut o glucoza, iar pe la ora 12.30-13.00 au venit acasa amandoi. Apoi, tata scuipa sange si i-am spus ca nu este de bine, hai sa chemam iar ambulanta. Cand am chemat iar ambulanta, la 15.30, ne-au spus ca au mai venit o data dimineata si ca ce faceti cu Ambulanta, taxi?. I-am facut valiza, i-am luat pijamale, pe buna baza ca il interneaza. Un om care scuipa sange nu poti sa-i dai drumul acasa. L-au dus inapoi la urgente unde i-au facut glucoza si un calmant. Tata spunea ma doare in stanga, nu mai pot, nu mai pot”, a precizat Nona Anton pentru sursa citata.
loading...
Desi a ajuns de doua ori la spital, medicii l-au tratat cu glucoza si l-au trimis acasa. Duminica dimineata, insa, el a inceput sa se simta mai rau, acuzand dureri in piept: „La ora 03.00 s-a dus mama la el si i-a spus ca il doare inima. Apoi nu a mai apucat sa spuna nimic si l-a busit sangele pe nas si pe gura”, a mai precizat Nona Anton.

Echipajul medical sosit la locul interventiei l-a resuscitat pe Nelu Sarbu cateva zeci de minute, fiind de parere ca acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral.

sursa: wowbizro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro