ANDREEA BALAN L-A DAT DE GOL PE LIVIU VARCIU

Andreea Balan, Liviu Varciu si Andreea Antonescu – trei dintre vedetele apreciate din Romania. Recent, sotia lui George Burcea a facut dezvaluiri incendiare despre unele momente intime pe care le-a trait impreuna cu Liviu Varciu. De altfel, artistul a fost surprins in ipostaze apropiate si cu Andreea Antonescu. Declaratiile vedetei au suscitat discutii in showbiz-ul mioritic.

Invitata la XNS, Andreea Balan a rememorat noaptea in care a fost sarutata de Liviu Varciu intr-o baie. Totul s-a petrecut pe vremea cand artista canta in trupa „Andre” impreuna cu Andreea Antonescu. Potrivit declaratiilor facute de vedeta fostii componenti ai formatiei L.A. au cantat in deschiderea spectacolului sustinut de „Andre” la Sala Palatului.

Iar asta nu e tot! Carismaticul Liviu Varciu a sarutat-o si pe Andreea Antonescu in urma cu multi ani, iar fosta ei colega de trupa a spus unde s-a petrecut momentul fierbinte.

„Liviu m-a pupat pe gura intr-o toaleta, iar pe Antoneasca in piscina. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre. Eram in turneu, noua ne placea de el… (n.r.: era intr-o toaleta pentru ca) trebuia sa ma ascund de taica-miu, sa nu ma vada. Si nu la orice toaleta, la Sala Palatului. Ei au cantat in deschiderea noastra”, a povestit Andreea Balan in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

loading...
In prezent, cei trei au familii frumoase si cariere de care sunt multumiti. Zilele trecute, Liviu Varciu si-a botezat fetita pe care o are cu Anda Calin. In cadrul unui interviu, artistul a povestit ca micuta Anastasia a ras in timp ce a fost bagata in cristelnita, un lucru neobisnuit, a subliniat preotul care a oficiat ceremonia.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro