ANTONIA A FACUT NOAPTE ALBA DIN CAUZA PROBLEMELOR DE SANATATE ALE FIULUI EI

Antonia este una dintre mamele model din showbiz-ul de la noi. Ea reuseste sa se imparta intre concerte si cei trei copii pe care ii are.

Din nefericire, noaptea trecuta s-au scurt clipe delicate in casa in care locuieste cu Alex Velea. Si asta pentru ca fiul lor cel mic a facut febra mare. Cu un selfie si un mesaj, cantareata a impartasit tuturor ce se intampla cu Akim.

In varsta de 28 de ani, Antonia a facut noapte alba, dupa ce micutul Akim a facut febra mare din cauza ca ii cresc dintisorii. Cand baiatul ei cel mic cu Alex Velea s-a linistit si a adormit, cantareata a facut un selfie emotionant. In imagine, vedeta il tine pe micut la piept, iar acesta doarme pe abdomenul ei. Ea a scris un mesaj in limba engleza, care se traduce asa: „Cand bebelusului tau ii dau dintisorii si are febra”, dar si ora la care a facut poza, respectiv 05:33 dimineata.
loading...
Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Ea s-a nascut pe 12 aprilie 1989 si formeaza un cuplu cu Alex Velea de cativa ani buni. Ei au impreuna doi baieti. Dominic a venit pe lume in 27 decembrie 2014, in ziua de Sf. Stefan. La aproape doi ani distanta, s-a nascut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016.

El a primit numele Akim Alexandru. Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti ce cearta de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro