MESAJUL EMOTIONANT AL ANDREI PENTRU MAMA EI

Mesajul Andrei de 8 Martie, dedicat mamei ei, a emotionat pe toata lumea. Vedeta a povestit cat de minunata este cea care i-a dat viata si a povestit intamplari din copilaria ei. Nu i-a lipsit nimic, prin eforturile, fireste, ale mamei. Nu I s-a parut niciodata ca a fost bolnava, chiar daca parintele sigur a avut si el problem de sanatate.

Andra vorbeste despre gija pe care mama i-a purtat-o ei si fratilor ei. Si multe altele, intr-un text postat pe pagina sa de socializare.

”Cand eram mica, ma miram mereu ca mama mea poate sa aiba grija de toti. Eu, cele doua surori si fratele, plus tatal meu. Nu ne lipsea niciodata nimic, pentru ca mama gatea, cosea, povestea, explica. Si mi se parea ca nu e niciodata bolnava. Nu ar fi avut timp!

Mama mea se bucura mereu de bucuriile noastre. Cand eu si fratii mei luam o nota mare la scoala se entuziasma de parca am fi luat o medalie olimpica, iar cand veneam tristi de la scoala pentru ca ne consideram nedreptatiti de un profesor, se infuria si era in stare sa darame scoala pentru noi. Doar ca nu o lasam! Asa ca ne consola acasa, spunandu-ne cat suntem de minunati si ca daca vom munci mai mult, ne vom indeplini toate visele. Si asa a fost!”, a fost mesajul Andrei de 8 Martie

loading...
De la mama am invatat ca trebuie sa ma port frumos cu toata lumea, chiar si cu cei care nu se poarta frumos cu mine sau care nu imi sunt simpatici. A te purta frumos cu ceilalti e un cadou pentru tine, nu pentru ei, te imbogateste. Iar binele se intoarce mereu.

De la ea am invatat ca familia e cea mai importanta si ca nicio problema nu e prea mare cand ai oamenii iubiti aproape. Totul se rezolva, noi ne facem finalul fericit.

Cu mama am putut sa vorbesc prima oara despre dragoste si ei i-am marturisit prima oara cele mai mari frici ale mele, dar si cele mai aprinse dorinte. Mama mereu m-a inteles. Si m-a ascultat.

Astazi, cand mi-e greu, adesea ma gandesc: „Oare ce ar face mama in locul meu?” si gasesc imediat solutia. Toata lumea imi spune ca seman cu mama mea.

Si desi stiu ca ei se refera la ochi sau la zambet, eu ma bucur sa aud asta si sper sa seman si la putere. Mama mea e cea mai puternica din lume. Mama mea are superputeri”, a fost mesajul emotionant al Andrei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro