MIHAI BENDEAC SI ROXANA VANCEA, DIN NOU IMPREUNA

Mihai Bendeac si Roxana Vancea s-au iubit o buna perioada de timp, ambii fiind foarte discreti cu relatia lor. Insa, asa cum si-au consumat relatia, la fel s-au si despartit, niciunul nu a dorit sa comenteze absolut nimic pe acest subiect.

Bendeac nu doar ca s-a iubit cu Vancea, ci a si colaborat cu ea, realizand mai multe filmulete amuzante impreuna. Actorul si-a luat fanii prin surprindere, distribuind pe pagina sa de Facebook un video, in care apare alaturi de bruneta, iar la descriere a tinut sa precizeze: “De actualitate“.

Roxana Vancea: “Cine-o fi la ora asta? Stai ca deschid eu…Titele, te cauta niste domni, din partea lu’ doamna…dar nu scrie numele”.

Mihai Bendeac: “Cine ma cauta?”

loading...
Roxana Vancea: “N-auzi, mah, niste domni, din partea lu’ doamna …dar nu stiu cum o cheama, ca nu ii scrie numele, scrie doar DNA si atat, fara nume”

Mihai Bendeac: “Ia trolerul, pune-mi prosop, pune-mi pijama, hai!”

Codin a postat un filmulet pe retelele de socializare, unde apare alaturi de Roxana Vancea si nu oriunde, la Miami. Aflati pe marginea unei piscine, cei doi sunt imbracati extrem de sumar, iar Codin face flotari, fiind asistat de bruneta.

Cei doi au participat sambata seara la un eveniment: „Hollywood Fl Film Festival se prezinta ca un eveniment artistic al comunitatii noastre. Ne bucura ca suntem impreuna ca o adevarata familie de romani„.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro