PEPE A DAT-O DE GOL PE SOTIA LUI

Pepe a fost invitatul lui Catalin Maruta, la emisiune, si a facut dezvaluiri, atat din viata profesionala, cat si personala. Artistul a recunoscut ca a trecut prin momente dificile, insa a reusit sa treaca peste ele, iar acum se declara un barbat cu adevarat implinit, alaturi de Raluca si cele doua fete.

“Am trecut de la agonie, la extaz. Mie imi place mai mult cel de acum. Pepe cel de astazi e cel mai fericit. Noi suntem bine, eu si Raluca.

Au fost multe momente grele, nu stiu unde si cand sa ma opresc. Raluca se ocupa de gradinita si nu vrea sa apara deloc la televizor. Imi place ca are activitate si este mereu alaturi de fete. I-am zis te pregatesti, poate facem o emisiune frumoasa de familie si mi-a zis apar deloc la televizor, stii ca nu imi place, daca imi pui o camera de filmat in fata, uit sa mai vorbesc (n.r. rade)”, a marturisit Pepe.
loading...
Imaginile sunt din ultimul videoclip al lui Pepe, la care artistul si Anastasia au colaborat. „A fost super, nu ma asteptam sa fiu asa indrazneata. Ramane intre noi cum a fost, nu spunem la nimeni”, a declarat Anastasia. Pepe a marturisit ca a avut nevoie de acordul sotiei sale, Raluca, pentru a filma cu Anastasia.
„A acceptat si a spus ca este foarte frumoasa. Daca era dupa mine eu veneam frumos si spuneam Domnisoara, trezeste-te ca eu stau aici si sunt insurat. Dar fac ce spune regizorul. Dar eu asa faceam, ca sa stiti”, a spus Pepe.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro