Ce SALARIU avea Andreea Marin pe cand era ZANA la emisiunea „Surprize, surprize!”.

Cei 9 ani de glorie petrecuti de Andreea Marin la TVR in calitate de „Zana” a emisiunii „Surprize, surprize!” nu au fost platiti asa cum multi dintre noi si-ar imagina.

La inceputul carierei sale in televiziune, vedeta n-a dispus de sume foarte mari.

„Am vrut sa fiu invatatoare, apoi medic, insa niciunul dintre visele copilariei nu s-a transpus in realitate. Eu am facut matematica-fizica si mai tarziu informatica la facultatea din Iasi. Parintii mei erau ingineri si eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri facute pe strada, am invatat totul de la inceput. Nu tin minte exact salariul in bani, dar pot sa spun ca eram platita cu jumatate de norma, salariul era si asa mic.
loading...
Puteam sa-mi cumpar pe luna doar o sticla de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, si sa-mi platesc taxiul de la camin pana la munca, dus intors, pentru ca voiam sa fiu eleganta. Eram o doamna si imi doream sa merg pe tocuri.
Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam sa port nimic scump. In timp am evoluat, dar nu neaparat ca si buget. Am ramas fara bani de la o luna la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost platita bine, in ciuda impresiei generale pana departe, eram chiar la Surprize. Pana nu am inceput sa fiu directorul acestui program nu am inceput sa fiu platita bine, sa ne intelegem bine! Eram imbracata bine, doar la emisiune”, a marturisit Andreea.

Andreea Marin a renuntat la emisiunea care a facut-o celebra si a parasit TVR in anul 2008, dupa ce a ramas insarcinata.

sursa: b1.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro