GABRIEL COTABITA, TATA LA 62 DE ANI?!

La nici doi ani de cand au devenit sot si sotie, Gabriel Cotabita a lansat marturisirea-bomba. Toate astea dupa ce el a vorbit serios cu frumoasa lui sotie despre conceperea unui conceperea unui copil. Celebrul artist are o fata de 36 de ani, iar gemenele, 33. Alina, sotia lui Gabriel Cotabita, a declarat ca are o relatie foarte buna cu fiicele sale vitrege.

Gabriel Cotabita a lasat sa se inteleaga in cadrul unui interviu ca nu exclude posibilitatea de a deveni tata in viitorul apropiat. El a subliniat ca nu-i poate impune sotiei sale sa nu devina mama. In cadrul unui interviu oferit recent cei doi parteneri au vorbit despre acest subiect important. Totusi, Alina a spus ca in urmatoarea jumatate de an nu planuieste sa ramana insarcinata.

„In viitoarele sase luni, nu am niciun plan. Poarta e deschisa si vedem cum da Dumne­zeu. Daca e sa luam in calcul ultimii doi ani si perioada din prezent, clar nu. Trebuie sa ajun­gem la o stabilitate, dupa aceea mai vedem.”, a spus sotia lui Gabriel Cotabita, potrivit OK!Magazine.

Cunoscutul cantaret a atins si un punct sensibil, mentionand ca exista posibilitatea ca Alina sa creasca singura copilul – cel mai probabil, el gandindu-se la cat de aproape a fost de moarte si… ca are o varsta destul de inaintata.

„Ea poate sa faca ce vrea. E o femeie libera din toate punctele de vedere. As vrea sa o vad mama, dar nu din alta viata, adica dupa ce plec eu. Daca ea isi doreste copii, nu am cum sa ma opun. (…).

loading...
In relatia cu Alina, eu nu mai pot fi egoist. Nu mai am voie. Sunt la discretia ei si, daca ea hotaraste sa isi faca de cap in sensul acesta si sa isi creasca un copil singura… Draga mea, trebuie sa fim realisti. E proble­ma ei. Eu nu o pot obliga sa nu faca un lucru pe care si-l doreste. Si atat.”, a declarat artistul.

In cadrul interviului, cei doi soti au vorbit despre cum s-au cunoscut. Ei bine, surprinzator pentru multi, Alina a fost cea care a facut primul pas.

„Ne-am cunoscut in 2010. Dupa un spectacol al lui, la care am fost si care mi-a placut mult. Dupa concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obisnuit. Dar nu inrait… Am ramas surprinsa ca mi-a raspuns el, si nu PR-ul, si chiar repede, la vreo doua ore dupa concert. Apoi, de Sfantul Mihail si Gavril, i-am urat „La multi ani!“. Mi-a urat si el mie, dar mi-a scris si ceva de genul „Sa-ti pas­trezi zambetul fermecator“. Am mai vorbit de cateva ori pe chat privat. Pana la urma, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Si uite asa, de la o cafea si-un film si alta cafea, si alt film… au trecut opt ani.”, a mai spus, Alina, sotia cantaretului.

Gabriel Cotabita a glumit in cadrul interviului si a afirmat ca nu era vreo stalker-ita.

In urma cu trei ani, Gabriel Cotabita a trecut printr-o cumpana
Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabita a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost gasit inconstient intr-o sala de sport din Bucuresti. El a suferit un stop cardio-respirator, in timp ce facea exercitii. A urmat o perioada grea, in care a fost in coma, dar si dupa… perioada de recuperare.

Gabriel Cotabita s-a casatorit civil cu Alina Gabriela Munteanu pe 29 septembrie 2016. Cei doi erau impreuna de cinci ani cand au decis sa faca pasul cel mare. Iar nunta celor doi a fost pe 9 octombrie 2016.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro