Nasa Andra Maruta a facut furori la petrecerea fetitei lui Pepe!

La inceputul lunii aprilie, Pepe si Raluca Pascu au sarbatorit-o pe Rosa, micuta lor care a implinit 3 anisori. Nasa Andra Maruta a facut furori la petrecerea fetitei!

Pepe si Raluca Pascu i-au organizat micutei Rosa o petrecere de vis la gradinita pe care cei doi o detin in Capitala. Nasa Andra Maruta nu putea lipsi, desigur! Cantareata a facut furori printre copiii prezenti!

Fetita cea mica a Ralucai si a lui Pepe a implinit 3 ani pe 5 aprilie! Cei doi parinti i-au organizat o super petrecere, la gradinita pe care o detin. Acolo, cei mici s-au jucat, au cantat, am mancat si s-au fotografiat. Tortul micutei Rosa le-a luat ochii tuturor, caci era mare, pe 2 etaje si avea unul din personajele ei preferate: Minnie.
loading...
Asa cum era de asteptat, nasa micutei, Andra Maruta, a fost si ea prezenta la eveniment, alaturi de cei doi copii ai ei, Eva si David. Cantareata a facut furori printre cei mici care s-au lipit imediat de ea si vrut multe poze ca amintire. Artista s-a imbracat lejer la petrecere, cu pantaloni si o bluza larga, iar machiajul a fost unul mai natural. Pe toata perioada evenimentului, Andra a facut multe poze cu micutii si i-a facut sa rada.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro