Vladimir Draghia, la primul eveniment dupa castigarea trofeului Exatlon.

El este marele castigator al trofeului Exatlon 2018, iar Vladimir Draghia a participat la primul eveniment public de cand s-a intors in Romania, alaturi de familia sa.

Dupa cinci luni de dueluri si probe sportive cu un grad ridicat de dificultate, competitia Exatlon a ajuns la final, iar Vladimir Draghia a fost desemnat castigatorul marelui premiu de 100.000 de euro. El a reusit sa aduca trofeul in echipa Faimosilor dupa o lunga perioada petrecuta tocmai in Republica Dominicana. De altfel, vedeta a declarat ca va dona banii in scop caritabil unei fundatii care se ocupa cu tratamentul bolnavilor de cancer.

S-a duelat cu Ionut Sugacevschi de la echipa Razboinicilor in proba finala si a invins. Vladimir (32) s-a intors acasa triumfator, iar ieri a participat la primul eveniment public de la revenirea pe plaiurile mioritice, alaturi de iubita sa, Alice Cavaleru si de micuta Zora, la evenimentul OK! Vip Kids Picnic. O familie superba si foarte fericita, iar Vladimir recupereza timpul petrecut departe de fetele lui.
loading...
Foarte degajati si cu zambetul pe buze, s-au bucurat de atmosfera de petrecere piperata cu momente de amuzament pentru copii, inghetata, candy bar si o multime de suprize. Iar Alaia Zora a fost cea mai rasfatata, nu e de mirare, caci fetita de 11 luni a lui Vladimir a crescut rapid si este superba.

Foto: Arhiva OK! / sursa: okmagazine.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro