Andreea Marin in lacrimi.

Andreea Marin a luat parte la un eveniment medical unde a plans in public in urma unui interviu cu o tanara bolnava de cancer.

Andreea Marin a luat astazi parte la un eveniment medical la care a fost prezentat cel mai performant aparat mamograf din Romania. Vedeta a luat un inerviu unei tinere care a trecut prin calvarul unui tratament pentru cancer, momente care au emotionat-o foarte tare pe vedeta. Andreea Marin si interlocutoarea ei purtau peruci, iar ca semn de solidaritate cu toate femeile care sufera de probleme de sanatate, cele doua si-au scos perucile si s-au demachiat.

„Jos masca”, a spus vedeta si a mentionat ca o femeie este frumoasa si fara peruca, atunci cand este ea insasi. Cu ocazia acestui eveniment, Andreea Marin a dezvaluit ca ea merge periodic la controale medicale, iar de cand este mama este cu mult mai atenta la sanatatea ei.
loading...
”Vreau sa-mi vad fiica mireasa. Da, merg regulat la controale. Imi fac ecografii si mamografii. Am trecut prin problem medicale. Am sase operatii. De cateva ori am ajuns direct la urgenta, tocmai pentru ca nu am fost la doctor, atunci cand a trebuit”, a mai spus vedeta, potrivit libertatea.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro