Cantaretul Florin Ristei, reactie dura dupa scuzele lui Dragnea pentru detinuti

Cantaretul Florin Ristei (30 de ani) a reactionat dur dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut scuze „miilor de romani care stau in puscarie“, oferindu-i acestuia nenumarate motive pentru care ar trebui sa ceara iertare.

„Cat de meschin si de mizerabil sa fii incat sa ai tupeul sa zici asa ceva la televizor?“, si-a inceput cantaretul mesajul publicat pe Facebook, facand referire la declaratia liderului PSD care a infuriat opinia publica.

„Cere-le scuze parintilor mei, care au muncit 50 ani la stat ca sa creasca doi copii si mai apoi sa aiba o pensie de toata jena, cere scuze oamenilor care mor in accidente rutiere pentru ca nu sunt strazile semnalizate cum trebuie, cere scuze celor care produc in tara asta si dau inapoi la stat peste jumatate din ce castiga, cere scuze oamenilor care nu au niciun suport din partea sistemului, celor carora se indatoreaza toata viata doar ca sa aiba un acoperis, oamenilor care au ales sa plece din tara ca sa intretina pe cei mai putin norocosi, care inca sunt aici, cere scuze judecatorilor, medicilor, profesorilor, inginerilor, stii, oamenii aia de care te despart niste facultati si niste neuroni, care au citit kilometri de pagini, in timp ce tu «capturai» tot ce se putea. Dar nu. Tu ceri scuze alora care seamana cu tine. Ca atata poti!“, a continuat Florin Ristei, precizand ca se simte dezgustat.
loading...
Cantaretul este doar unul dintre numerosii romani care s-au aratat revoltati de declaratiile lui Liviu Dragnea, proaspat condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu. Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca nu isi va da demisia din nicio functie si a garantat ca „va zdrobi statul paralel“, precizand si ca nu se teme nici de presedintele Romaniei Klaus Iohannis, nici de seful SRI Eduard Hellvig, nici de sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Insa declaratia care a inflamat cel mai tare spiritele este cea prin care le-a cerut scuze puscariasilor: „Imi cer iertare acum in fata dvs si in fata celor care ne privesc, miilor de romani care unii stau in puscarie pe un articol neconstitutional, altii sunt tarati in tribunale pe baza aceluiasi articol sovietic si altii sunt tarati pe la DNA si mai sunt si alte mii sau zeci de mii care nici macar nu stiu ca au dosar. Imi cer iertare pentru ca s-a lungit atat de mult elaborarea Codului Penal. Probabil ca n-or sa ma ierte.“ Dragnea, in jurul caruia membrii PSD au facut scut dupa condamnare, a fost insa contrazis de Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSNAP), care a comunicat ca la inceputul anului 2018 in puscariile din Romania erau 73 de condamnati pentru abuz in serviciu si nu „mii“. Comunicatul integral al FSNAP. Intre timp, presedintele Klaus Iohannis a pus capat speculatiilor si a anuntat ca va candida pentru un nou mandat, iar romanii sunt hotarati sa-si continue lupta in strada, proteste de amploare fiind anuntate astazi in Bucuresti si in alte orase mari.

sursa: adevarul.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro