ANDREEA MANTEA A PARASIT DE URGENTA PLATOUL EMISIUNII!

Andreea Mantea si-a ingrijorat fanii dupa ce noaptea trecuta a plecat din platoul emisiunii “WOWbiz” pe care o modereaza impreuna cu Victor Slav. Prezentatorul TV a ramas singur sa prezinte late night show-ul, iar toti care au fost cu ochii pe ei inca de la inceput s-au intrebat ce a patit frumoasa bruneta. Victor Slav s-a comportat ca un adevarat profesionist dupa ce Andreea Mantea a parasit platoul de televiziune.

La ora stiuta, Andreea Mantea si Victor Slav si-au facut aparitia pe sticla si au inceput inca o editie a emisiunii care ruleaza la Kanal D. La un moment dat, superba prezentatoare a plecat de urgenta din platou si l-a lasat pe colegul ei sa continue late night show-ul. Fostul iubit al Biancai Dragusanu a prezentat singur unul dintre materialele difuzate in cadrul editiei de noaptea trecuta de la “WOWbiz”. Este vorba despre un interviu inregistrat cu Mihai Sturzu, unul dintre fostii componenti ai trupei “Hi-Q”.

“Ei bine, doamnelor si domnilor, dupa lungi asteptari, am obtinut in exclusivitate primul interviu al lui Mihai Sturzu de pe scaunul de pilot. Da, ati auzit bine, fostul membru de la «Hi-Q» a dat muzica pe aviatie. Si mai mult decat atat, ne-a dezvaluit in premiera detalii despre planurile de nunta (…)”, a spus Victor Slav inainte sa fie difuzata inregistrarea cu fostul artist.
loading...
In varsta de 38 de ani, artistul a devenit pilot de avion ultrausor in 2012, iar anul trecut a luat examenele pentru a deveni pilot de linie. Mihai Sturzu s-a angajat din toamna lui 2017 la cea mai importanta companie low-cost straina ce opereaza in Romania.

“E un program destul de incarcat acum, este vacanta, lumea zboara mult. Pe scaunul asta stau cel mai mult in ultima perioada. E o poveste lunga. Eu visam de mic sa ma fac pilot. Eu pana la 10 ani am trait intr-o tara unde nu puteai sa calatoresti. Visul meu a ramas sa ma fac pilot. Anul trecut am terminat scoala de pilot de linie. Iar acum lucrez la cea mai mare companie aeriana din tara.

Sunt fericit de nu mai pot. In perioada HI-Q am muncit foarte mult. Noi ne-am inteles foarte bine, asta imi lipseste cel mai mult. Am avut o viata frumoasa. Despartirea a venit de la sine”, a declarat Mihai Sturzu in cadrul emisiunii “WOWbiz”.

Dupa acest material, Andreea Mantea revenit in direct. Ea a disparut din platou pe durata pauzei de publicitate de dinainte de interviul inregistrat cu Mihai Sturzu. Cat despre motivul pentru care a lipsit din emisiune nu se stie nimic. Atat Victor Slav, cat si ea nu au spus nimic despre disparitia misterioasa din platoul de televiziune.

Victor Slav a prezentat singur unul dintre materialele difuzate in cadrul editiei de noaptea trecuta de la “WOWbiz”. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro