CU CINE A APARUT VICTOR SLAV LA PLAJA!

Prezentatorul de la Kanal D a avut si vremuri mai bune decat cele pe care le traieste acum, dupa despartirea de Bianca Dragusanu. Victor Slav a fost filmat, in urma cu mai mult timp, in timp ce dansa ”exploziv” pe o plaja din Mamaia, alaturi de un amic.

Victor a postat pe pagina lui de Instagram, in urma cu mai mult timp, un filmulet in care executa miscari de dans asemanatoare celebrului milionar Gianluca Vacchi.

Prezentatorul arata si se misca foarte bine, fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut postarea lui, deoarece nu l-au mai vazut niciodata intr-o asemenea ipostaza.

Partener de dans i-a fost un prieten, care a acceptat sa danseze ”sincron” alaturi de Victor, chiar daca pe alocuri i-a bufnit rasul.Pe sticla, Andreea Mantea si Victor Slav formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri, iar in afara emisiunii pe care o prezinta impreuna la Kanal D se inteleg foarte bine. E drept, “se mai inteapa” cu remarci acide cateodata, desigur, ca intre colegi si prieteni. Totusi, una dintre scenele pe care i le-a facut prezentatoarea l-a scos din sarite pe fostul iubit al Biancai Dragusanu. Scenele in care Victor Slav i-a spus cuvinte grele Andreei Mantea au fost filmate chiar de cameramanii cu care ei lucreaza, iar imaginile au fost difuzate in octombrie 2017.

loading...
Cei doi prezentatori de la “WOWbiz” obisnuiesc sa isi faca farse inainte de emisiune sau dupa. La inceputul lui octombrie anul trecut, Andreea Mantea s-a razbunat pentru toate comentariile rautacioase pe care Victor Slav i le-a facut in legatura cu tinutele sale. Ea a complotat impreuna cu cativa colegi care i-au luat toate costumele din cabina de proba, astfel ca el a fost nevoit sa iasa in chiloti pe holurile redactiei. Inainte sa fie difuzat la TV materialul, prezentatoarea a tinut sa isi justifice gluma un pic exagerata, dar colegul ei de prezentare nu a fost induplecat de explicatiile sale.

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on


“Inainte sa fiu acuzata de orice, deci, inainte sa fiu acuzata de orice, sa ne intelegem: nu exista zi de la Dumnezeu in care sa nu comenteze cum ma imbrac si de ce ma imbrac asa, si ca nu imi vine bine, si ca e urat, si ca… de blugi, pentru ca o data (…). Glumesti? (…). Si o sa imi cer iertare? (…). Hai ca prea te plangi si prea exagerezi! (…)”, a martusit Andreea Mantea.

“Iti dai seama ca trebuie sa zica ceva si ea. Normal, nici nu ma asteptam sa nu zici nimic. (…). Ma asteptam sa stai asa, cu capul in jos cum ai inceput, stii? Am crezut ca asa o sa stai si nu o sa zici nimic. (…). S-a intamplat ieri, trebuie sa va spun. Momentul in care, dragi telespectatori, o sa vedeti ce fata de bestiuta… bestie total! Bestie, nu betiuta are! (…). Sa vedeti cum m-a lasat aproape in pielea goala, ma rog, nu… ca daca faceai asta, era o problema. Cu 30 de minute inainte de emisiune (…)”, a comentat prezentatorul de la “WOWbiz”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro