Victor Slav este, oficial, cel mai sexy burlac de pe “piata”

Victor Slav s-ar indragosti lulea de acest tip de femeie. Prezentatorul tv le-a dat cateva indicii doamnelor.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Neintelegerile din ultimul timp i-au determinat insa sa o ia pe drumuri separate, cu promisiunea ca vor ramane prieteni in primul rand de dragul micutei Sofia.

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni ca prezentatoarea show-ului matrimonial „Te vreau langa mine” si-a refacut deja viata sentimentala alaturi de afaceristul Tristan Tate.

De cealalta parte insa, Victor tocmai a devenit cel mai ravnit si sexy burlac de pe „piata”. Zilnic, coprezentatorul show-ului nocturn WOWbiz primeste mii de mesaje de la femei care ar da orice sa-l cunoasca.

loading...
Din pacate insa, protagonistul nostru nu este usor de cucerit si nici nu este adeptul intalnirilor cu prietene virtuale.
Victor le-a dat insa, in urma cu ceva timp, cateva ponturi doamnelor si domnisoarelor care viseaza la o relatie cu el.
„Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin „nebune”. Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat”, a declarat vedeta Kanal D acum ceva timp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro