Adelina Pestritu – revenire spectaculoasa dupa nastere

Proaspata mamica Adelina Pestritu trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei alaturi de micuta Zenaida Maria si de iubitul ei, Virgil, bucurandu-se de momente minunate, de zambete si fericire nemarginita. “Zenaida se simte acasa, este linistita, mananca bine si doarme precum un ingeras. Lucrurile functioneaza intr-o armonie totala!”, povesteste Adelina pe revista ei online, Eda Magazine.

La foarte putin timp de la nastere, Adelina a inceput si un program foarte bine organizat astfel incat sa revina la forma pe care a avut-o inainte de a ramane insarcinata. A inceput deja lupta cu kg in plus, iar dupa 11 zile, rezultatele nu au intarziat sa apara:

“Probabil trebuie sa incep prin a-i multumi mamei natura pentru ca m-a inzestrat cu un metabolism care a functionat rapid dupa orice mare transformare. Iar asta m-a facut ca, la nici 3 zile dupa ce am dat nastere fetitei mele, sa port blugii pe care ii purtam inainte de a ramane insarcinata si parca sa-mi vina si larguti. Mare bucurie!”

Adelina a inceput deja un regim alimentar sanatos, fara zahar: “Am baut multe ceaiuri, asta si pentru ca o alaptez pe Zeny, apa cu multa lamaie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi si, ce credeti, mi-am satisfacut pana si pofta mea cea mare de dinainte de a naste, clatitele (cu faina integrala, lapte degresat si indulcitor de stevie)”.

loading...
In plus, Adelina mai are un secret pentru silueta ei, poarta centura conceputa chiar de Kourtney Kardashian, una dintre preferatele ei: “Initial mi-am comandat la Adinish toate centurile si corsetele masura M si am fost socata sa realizez ca de fapt am nevoie de XS la cateva zile dupa ce am nascut. Astfel, am rugat sa ma ajute cu doua numere mai mici. Pana si ei au fost surprinsi de rapiditatea in care imi revin”.

De astazi Adelina va incepe si tratamentele corporale, dupa cum i-a permis deja medicul ei, dr Ioana Dragan, in urma celei mai recente consultatii pe care a avut-o la Femme Boutique Medical: “Abia astept sa va prezint poze peste o saptamana si sa va dau curajul de care mi-ati spus ca aveti nevoie pentru a deveni frumoase si suple si dupa ce ati nascut!”, spune Adelina pe edamagazine.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro