Carmen Minune si-a tras un bolid de 100.000 de euro!

Carmen Minune este, cu siguranta, o rasfatata a sortii. Cu un succes urias in lumea muzicii, talentul fiind mostenit de la tatal ei, Adi Minune, frumoasa bruneta a devenit una dintre vedetele care s epot lauda ca au masini care depasesc, lejer, un pret de 100.000 de euro!

Zilele trecute, paparazzii au surprins-o pe frumoasa fiica mai mare a lui Adi Minune, Carmen, in timp ce, ca o printesa, se bucura de cea mai noua jucarie.

O jucarie la care un roman obisnuiti nici nu indrazneste sa viseze, nu de altceva, dar bolidul cu care Carmen Minune face senzatie prin oras costa doar putin peste 100.000 de euro. Mandra nevoie mare de masina ultraluxoasa, un Mercedes GLE 63, modificat de AMG, Carmen Minune, imbracata intr-o rochita neagra, suficient de scurta si de mulata pentru a impresiona, a coborat din bolid, alaturi de sora ei mai mica.
loading...
Dupa cativa pasi, pentru a se asigura ca masina este inchisa, iar alarma activata, Carmen Minune a scos din posetuta cheile masinii de peste 100.000 de euro si, parca ostentativ, parca pentru a fi vazuta de toata lumea si a apasat butonul, iar masina, cu un sunet suav, s-a inchis, iar alarma i-a fost activata.

Apoi, Carmen, alaturi de sora ei, a mers direct la restaurantul de lux, de pe malul Herastraului, loc in care a petrecut cateva ore, vorbind, probabil, despre cum este masina, ce putere are si cat este de incantata de ceea ce are la capitolul dotari. Si, probabil, ca, in aceste momente, este foarte incantata de cadoul pe care, probabil, tatal ei, celebrul manelist Adi Minune, i l-a facut, generozitatea lui fata de familia sa fiind mai mult decat cunoscuta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro