MIHAI MORAR, MESAJ EMOTIONANT PENTRU MAMA SA

Mare, sarbatoare, mare in familia lui Mihai Morar! Este ziua de nume a mamei sale, iar prezentatorul TV i-a transmis un mesaj extrem de emotionant.

Mihai Morar isi sarbatoreste astazi mama! Prezentatorul TV si-a facut bagajele si a plecat in Baia Mare pentru a fi alaturi de cea care i-a dat viata in aceasta zi importanta. Mihai Morar a publicat pe contul sau de socializare o fotografie in care apare alaturi de mama lui pe care o strange in brate si o saruta pe frunte. De altfel, i-a transmis si un mesaj extrem de emotionant

Mihai Morar isi iubeste extrem de mult parintii si cu fiecare ocazie pe care o are le transmite mesaje emotionante. Asa cum s-a intamplat si in urma cu ceva timp cand i-a dat exemplu fanilor sai pe cei care i-au dat viata.
loading...
„DRAGOSTE SI PARINTENIE. Pentru mama si tata, centrul Universului e copilul. Pentru copil, centrul Universului e “mama si tatal”. Expresia absoluta am citit-o zilele trecute: “De fiecare data cand se naste un prunc, se mai naste un centru al Universului.” Iar acolo unde Universul isi gaseste punctul de sprijin, o farama de lume se aseaza intr-o Ordine, invingand Haosul. De ce va scriu asta? Pare banal, dar toate studiile pamantului spun ca, indiferent de epoca sau civilizatie, ADN sau educatie, toti oamenii au nevoie de dragoste si apartenenta. “Love and Belonging”. Absenta celor doua duce, inevitabil, la suferinta. Oricat de frumos ar suna in engleza “love and belonging”, limba romana are unul din cele mai frumose sinonime pentru “apartenenta”: parintenie. Cumva, cred, Cumintenia Pamantului, daca ea mai exista, porneste de la Parintenie. Si, invers, necumintenia incepe cu ne-parintenia. Si apoi ne-iubirea. Dez-ordinea. Deci Haosul. Traiti in dragoste si parintenie. Cat mai puteti.”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro