VICTOR SLAV, MESAJ EMOTIONANT PENTRU FIICA LUI

Victor Slav si-a impresionat prietenii virtuali cu un mesaj pe care i l-a dedicat fiicei ei. Prezentatorul de la Kanal D este topit dupa Sofia Natalia, iar asta se vede din postarile pe care le face pe retelele de socializare.

Victor Slav si-a emotionat fanii cu o fotografie pe care era scris un mesaj pentru fetita lui: „Catre fiica mea. Sa nu uiti niciodata ca te iubesc. Viata e facuta din momente bune si momente grele. Invata din tot ce poti. Fii femeia care stiu ca poti fi”.

Prezentatorul incearca sa-si petreaca cat mai mult din timpul liber alaturi de fiica lui. In weekendul ce tocmai a trecut, Slav a stat alaturi de fiica lui, dupa cum reiese din cele mai recente postari ale sale.
loading...
„Sper sa invete de la tine si urmeaza exemplul tau. Va doresc succes in a reusi sa devina o femeie inteligenta, independenta, puternica. Sa se iubeasca si sa fie mandra, sa aiba o viata frumoasa si sa o inveti sa lupte sa fie respectata mereu cu capul sus”, „Ce cuvinte frumoase”, „Ce frumos! Bravo, Victor! Ai o fetita foarte frumoasa”, „Ce cuvinte emotionante”, i-au scris prietenii virtuali lui Victor Slav.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro