Castiga o invitatie dubla la concertul Carla’s Dreams de la Hard Rock Cafe

Te asteptam miercuri si joi, pe 19 si 20 septembrie de la 21:30, la Hard Rock Cafe la doua showuri cu Carla’s Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata.

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In ultimii trei ani, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi „Cum Ne Noi”, „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”. Carla’s Dreams au al doilea canal de YouTube din Romania la categoria artisti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonati. Carla’s Dreams au castigat patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” si Summer Hit „Pana la sange”.

In fiecare an, Carla’s Dreams sustin un concert in fata a peste 5000 de fani la Arenele Romane si umplu toate salile pe unde canta in tara si afara. Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonati pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizari. Cu aceasta ocazie, artistii au decis sa lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.
loading...
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • Cu loc la masa in sala: 129 lei (doar 200 de bilete)
  • Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vrei sa castigi un bilet dublu la concertul de pe 20 septembrie? Tot ce trebuie sa faci este sa comentezi mai jos cu #Yabbmusic si SHARE pe profilul de Facebook. (postarea trebuie sa fie pe public pentru a putea extrage castigatorul). Extragerea se face cu website-ul random.org pe data de 17 septembrie. Succes!

Castigatorul ales cu ajutorul website-ului random.org este „cristi”. Felicitari! Ti-am trimis un e-mail.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

6 comments

  1. #yabbmusic

Lasă un răspuns