NEPOATA DELIEI A AJUNS DE URGENTA LA SPITAL

Sora Deliei a trait clipe neplacute astazi, dupa ce fiica ei s-a simtit foarte rau. Oana si sotul ei, Razvan Mihet, au mers de urgenta cu Jessie la spital, unde au primit un diagnostic trist de la medici. Mica lor printesa a fost bagata imediat pe perfuzii.

Dupa ce micuta Jessie a primit tratamentul, Oana Mihet a filmat-o si a dezvaluit pe o retea de socializare ce i s-a intamplat. “Jessu a facut enterocolita si ne-am internat”, a scris Oana Mihet pe una dintre imaginile urcate pe Instagram Stories. Delia si-a vizitat nepoata in spital, unde a stat pana cand starea de sanatate a micutei Jessie s-a imbunatatit.

La cateva ore dupa ce a marturisit ce diagnostic i-au pus medicii fetitei sale, Oana, sora Deliei, a venit cu vesti bune pe Instagram Stories, unde a scris mesajul: “E mult mai bine acum, a inceput sa manance cat de cat si sper ca maine sa putem pleca acasa”.
loading...
La inceputul acestui an, sora Deliei Matache a dezvaluit sfaturile primite de la specialisti dupa ce a aflat ce are fiica ei in zona ochiului stang.

Oana si Razvan Mihet s-au cununat civil pe 26 mai 2017. Cei doi si-au jurat iubire in fata lui Dumnezeu pe 28 mai 2017, iar la cununia religioasa, nasii lor au fost Delia si sotul ei, Razvan Munteanu. Nepotica juratei de la “X Factor”, Jessie, a venit pe lume pe 26 decembrie 2017.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro