LIVIU VARCIU SI ANDREI STEFANESCU, DECIZIE DE ULTIMA ORA LA „ASIA EXPRESS”

„Asia Express” se dovedeste o experienta care pune la incercare limitele vedetelor. Acest lucru nu este valabil doar pentru concurenti, ci si pentru coprezentatori. Liviu si Andrei au facut un pact la inceputul acestei calatorii.

Liviu renunta la fumat, iar Andrei nu mai bea bauturi carbogazoase. Daca unul dintre ei incalca aceasta regula, trebuie sa ii plateasca celuilat o suma de bani. „Eu am zis de la inceput ca ma imbogatesc, dar pina acum vad ca Liviu e stapan pe situatie”, a povestit Andrei.

Cei doi vor petrece aproape doua luni in Asia, in India si Sri Lanka. In calitate de coprezentatori, sunt cei care le vor arata telespectatorilor, in noul sezon „Asia Express”, locurile spectaculoase, traditiile si ce inseamna cultura acestor doua tari, parcurgand alaturi de concurenti Drumul Elefantului.
loading...
“Ne-a placut mult prima data, asa ca am zis sa repetam experienta. Sincer, vrem sa ii vedem pe concurenti, sa stam si noi pe margine si sa ne uitam la ei, cred ca sunt sechelele cu care am ramas dupa primul sezon”, spune glumind Andrei.

“Cand m-am intors, am zis ca nu mai plec in Asia nici macar in vacanta. Sper sa nu zic la fel si cand ma intorc din India. De data asta, chiar daca tot aud de trezitul la 4-5 dimineata, sper ca ne va fi ceva mai bine. Sunt foarte curios de ce vom descoperi acolo, mai ales ca rolul nostru este sa cercetam oamenii si locurile”, a declarat Liviu Varciu.

Gina Pistol are experienta primului sezon, insa noul traseu, Sri Lanka si India vor fi o adevarata provocare.

“Asia Express e o super experienta. Stiu ca ma asteapta o perioada grea, pentru ca ritmul este unul extrem de alert, suntem mereu in urma concurentilor, mereu contracronometru, dar sunt sigura ca va fi foarte interesant si de aceasta data si adrenalina va urca din nou la cote maxime.

Sri Lanka si in mod special India sunt destinatii destul de …complicate, dar abia astept sa le descopar. Va vom tine la curent cu tot ce se intampla, cu locurile in care ajungem, asa ca retelele sociale vor fi luate cu asalt ?!”, a povestit Gina Pistol.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture