Adriana Bahmuteanu e fericita cu noul iubit

Adriana Bahmuteanu a depasit perioada in care intampina numai probleme personale, iar acum se pare ca soarele a rasarit si pe strada ei.

Acum, Adriana Bahmuteanu zambeste mai des. Este o mama implinita, insa foarte ocupata. Ea reuseste cu brio sa faca o diferenta intre viata profesionala si cea personala.

„Imi cresc copiii asta fac. Sunt bine copiii, inca mai avem de lucrat la anumite lucruri. Am avut vreo 70 de procese pe care le-am incheiat anul acesta. Am avut o perioada in care era ziua si procesul, emisiunea, copiii. Din pacate, tatal copiilor mei nu vorbeste cu mine nici despre copii. Consider ca doua persoane care se despart trebuie sa ramana in relatii amiabile pentru a discuta despre educatia copiilor. O sa ma apuc sa tin seminarii despre cum sa depasesti un divort toxic. Mai avem cateva momente de depasit. Mergem la IML pentru o expertiza psihologica, la cererea instantei. Sunt life coach, am licenta, m-am apucat de psihologie. Intr-o buna zi, dupa ce o perioada am jelit, am vazut ca e soare pe cer si totul e minunat si merita sa imi traiesc viata. Imi lipseste partea profesionala, acum lucrez la 10% din capacitate, dar acum aceasta pauza imi face bine”, a declarat Adriana Bahmuteanu la Antena Stars.
loading...
Referitor la capitolul dragoste, Bahmuteanu a vorbit si despre barbatul care o implineste, insa arata ca nu se vede mireasa din nou.

„Am o relatie, e foarte bine. E un parteneriat, un bun prieten si un tovaras de calatorie. Comunicam foarte frumos si are un suflet bun. Nu cred in planurile de viitor, nu cred in certificatele de casatorie. Pana nu cred ca acea persoana este partenerul cu care vreau sa imbatranesc, pentru ca mai sunt cateva semne de intrebare, nu ma grabesc”, a precizat vedeta.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro