ANTONIA PLATESTE SCUMP CA SA-SI TINA BUNICUL LA AZIL.

Bunicul Antoniei a fost transferat la un azil din Ghermanesti, iar pentru asta artista plateste lunar o suma mare de bani. In acelasi loc isi duce veacul si Zina Dumitrescu, fosta mare creatoare de moda.

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a suferit crunt din cauza problemelor de sanatate, insa nepoata lui celebra a fost alaturi de el. Anul trecut, el a fost diagnosticat cu stenoza cardiaca, iar medicii l-au operat de urgenta. Interventia a costat 8.000 de euro, iar celebra sa nepoata s-a ocupat de toate cheltuielile.

Iata ca luna trecuta, din cauza unor groaznice dureri abdominale, el a ajuns la Spitalul Fundeni suferind o alta interventie chirurgicala. Dupa interventie a avut nevoie de tratament, dar si de supraveghere medicala permanenta, motiv pentru care fiica sa, Denise, dar si nepoata lui, Antonia, au luat o decizie inteleapta.
loading...
Pentru ca nu se puteau ocupa de el 24 de ore din 24, dar si pentru faptul ca acesta nu a acceptat un ajutor strain, ele au decis sa il duca la caminul de batrani din Ghermanesti, unde poate dispune de toate serviciile. Astfel, de sambata, Mihai Constantinescu este coleg de azil cu ”Mama Zina”, scrie click.ro.
Dupa cum se stie, taxa pentru o luna de gazduire este de la 2.500 de lei in sus, in functie de ajutorul specializat de care are nevoie fiecare persoana, insa banii nu sunt o problema caci, Antonia se ocupa de toate cheltuielile. Conditiile in care bunicul ei locuieste acum sunt insa de lux.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro