CE POZA A FACUT FIICA LUI TEO TRANDAFIR IERI. PREZENTATOARE TV NU S-A PUTUT ABTINE SI…

Teo Trandafir si fiica ei, Maia, au o relatie cu adevarat speciala. Cele doua sunt extrem de apropriate si au o legatura foarte stransa. Teo a adoptat-o pe Maia de mica, iar ea a stiut intotdeauna adevarul.

Fiica prezentatoarei TV a apostat, sambata, pe contul personal de socializare, o fotografie superba, cu un porumbel care zboara. Teo nu a stat mult pe ganduri si a distribuit imaginea. Langa poza a scris si un scurt comentariu.

“@maiatrandafir, multumesc pentru o lectie buna si o fotografie fantastica!”, a scris Teo in dreptul fotografiei.

Recent, Teo Trandafir a avut parte de o surpriza la care nu se astepta si care a emotionat-o pana la lacrimi. Bursucu’ a invitat-o in platou chiar pe fiica prezentatoarei TV, Maia. Micuta i-a sarit direct in brate, iar vedeta a ramas fara replica.
loading...
“Cele mai dragi persoane din viata mea sunt acum aici sau au fost azi in emisiune. Viata mea se datoreaza lor. Daca nu erau ei, nu as fi putut sa ma intorc. Traiti, traiti oameni buni!”, a spus Teo Trandafir.

Maia a vrut apoi sa ii adreseze o intrebare: “Te-am dezamagit vreodata?”.

“Niciodata! Niciodata! Nu! Dar vreau sa mai stii ceva. Nu numai ca nu m-ai dezamagit niciodata, dar nu m-am sacrificat pentru tine niciodata! Am fost onorata si sunt onorata sa asist in fiecare zi la miracolul pe care il reprezinti tu! Mamele si parintii, in general, nu se sacrifica pentru copiii lor. Suntem onorati ca aceste creaturi magnifice ne-au ales de Sus si au venit fulgerator in viata noastra pentru a o schimba pentru totdeauna!”, a explicat Teo Trandafir.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro