CUM ARATA APARTAMENTUL DE UN MILION DE EURO IN CARE LOCUIESTE DELIA

Delia si sotul ei, Razvan au investit nu mai putin de un milion de euro intr-un penthouse, pe care l-au amenajat cum le-a poftit inima. Apartamentul are peste 400 mp, o scara interioara si o priveliste superba.

Atractia principala este, evident, piscina care se afla pe terasa duplexului.

Casa este amenajata- intrun mod aparte, decorata in diferite stiluri, din diferite tari si continente. Peretele baii este verde, scaunele din sufragerie sunt albastre, iar bucataria seamana cu un salon de restaurant, in care se afla o tabla pe care in mod normal se scrie meniul zilei.
loading...
De pe terasa peisajul este de vis, cu vedere spre lac, un loc numai bun de baut cafeaua. Dressingul cantaretei este unul asa cum aceasta si-a dorit, foarte incapator pentru numeroasele sale tinute. In casa sa si-au gasit loc si instrumentele muzicale pe care aceasta le foloseste.
Casa ar fi costat 1, 4 milioane de euro, insa ii merita fiecare ban. Pana acum un an, Delia locuia in casa sotului sau, din zona Unirii. Din care au tinut sa se mute, intrucat nu dispuneau de spatiu suficient, iar artista nu avea unde sa-si tina lucrurile din garderoba sa.
sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro